Gastblog: Informatie over verschillende papiersnijders

Bent u op zoek naar een papiersnijder voor eigen gebruik of voor uw onderneming? En zoekt u een website waar u veilig dit product kan bestellen? Dan kunt u terecht op de website van Kantoorartikelenexpress. Hier vindt u een grote variatie producten van verschillende merken. Lees verder om meer te weten te komen over de papierbewerkers van Kantoorartikelenexpress.

Breed assortiment rolsnijmachines

Als u op zoek bent naar een papiersnijder kunt u kiezen uit een rolsnijmachine of een stapelsnijder. Op de website zijn rolsnijmachines te vinden van verscheidene merken. Het assortiment bevat de merken: Dahle, Rexel, Fellowes en Ideal. Kiest u voor dit apparaat? Dan biedt de website rolsnijmachines voor A4 formaat maar ook voor A3 formaat.

Rolsnijmachines worden meestal gebruikt door mensen die af en toe wat vellen papier willen snijden. De snijcapaciteit van de machines varieert. Zo kan het zijn dat de machine een snijcapaciteit van 5 vellen bevat. Maar er zijn ook apparaten met een capaciteit van 35 vellen.

Het is aan u welke machine u het beste kunt gebruiken. En dan hebben we ook nog de snijlengte. De snijlengte hangt ook geheel af van uw eigen eisen. Maar, er zijn gelukkig genoeg keuzemogelijkheden. Er zijn machines met een snijlengte die variëren van 30 tot 51 centimeter beschikbaar.

Verschillende stapelsnijders

Stapelsnijders gaan voor het echte werk. Met een stapelsnijders is het mogelijk om een groot pak papier in één keer te snijden. Sommige modellen kunnen wel 160 vellen tegelijk snijden. Stapelsnijders zijn van de merken Dahle, Fellowes, Ideal en Rexel beschikbaar.

Net als de rolsnijmachines zijn de stapelsnijders in verschillende snijlengtes te vinden. De snijlengtes van de stapelsnijders gaan van 30 tot 80 centimeter. U kunt al beschikken over een stapelsnijmachine voor een prijs van ongeveer 30 euro!

De voordelen van een papiersnijder

Overgaan op het gebruik van een papiersnijder kan de juiste keuze zijn als het teveel werk wordt om al het papier met de hand te knippen. Het papier wordt netter afgesneden dan wanneer u het papier knipt. Kies voor de aanschaf van een goede papiersnijder als u meer tijd wilt hebben voor andere werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Grote bedrijven kunnen het beste kiezen voor een stapelsnijder die grote aantallen kan bewerken. Kleine ondernemingen hebben waarschijnlijk ook genoeg aan een rolsnijmachine.

Ook voor hobbyisten en huishoudens kan een papiersnijder een mooie uitkomst zijn. Bijvoorbeeld als handig hulpmiddel bij het maken van de werkstukken van de kinderen. Er is altijd wel iets waar een papiersnijder goed van pas bij kan komen. Daarnaast heeft een papiersnijder vaak een lange levensduur. Waardoor het een aanschaf kan zijn die levenslang meegaat.

Bezoek de website voor het volledige assortiment

Om alle papiersnijders te bekijken kunt u het beste een bezoek brengen aan de website: www.kantoorartikelenexpress.nl. Naast papiersnijders kunt u hier ook terecht voor veel andere kantoorbenodigdheden.