Geen tijd om aan je website te werken? Volg deze tips

Een website maken is veel werk, en zeker niet makkelijk. Hierna moet je de website ook nog eens onderhouden, updaten, vullen met interessante teksten en / of producten… En, niet te vergeten, je moet zorgen dat er bezoekers naar je website komen! En al zal een klein aantal je site makkelijk vinden omdat ze je bedrijf of naam kennen, anderen komen via een zoekmachine binnen. En ja, als je daar niet op de eerste pagina staat kun je fluiten naar je hoge bezoekersaantallen.

Heb je geen tijd om aan je website te werken, om meer bezoekers te trekken en om voor je social media kanalen te zorgen? Volg dan onderstaande tips.

Maak een lijstje met alles dat je graag wil bereiken

Als je wil dat je website en / of bedrijf meer succes heeft, is het belangrijk om eerst op papier te zetten wat dat succes precies betekent. Is dat een X aantal bezoekers per maand, een X aantal nieuwe klanten, elke dag nieuwe inschrijvingen voor je nieuwsbrief…? Het maakt niet uit wat je doelen zijn, maar schrijf ze op. 

Besteed de marketing voor je website uit

SEO, linkbuilding, webteksten schrijven, online adverteren… Niet iedereen is hier goed in. En dat is ook geen enkel probleem! Maar door te accepteren dat je nu eenmaal niet alles kunt doen, en door dingen uit te besteden, bespaar je geld, moeite en boek je snel resultaten. Linkbuilding uitbesteden is dus een hele handige tip!

Kies een betrouwbare partij

Het is handig om alle nodige dingen door hetzelfde bedrijf te laten doen. Zo hoef je niet met tig partijen in contact te blijven, en is alles veel sneller en beter geregeld. Kies voor een bedrijf dat ervaring heeft en natuurlijk de nodige kennis. Ga in gesprek over alle opties en vraag wat ze precies voor je kunnen betekenen. Een bekende partij die je zeker kan helpen is Online Marketing Assistent. Ze antwoorden met plezier op al je vragen.