Een professionele website

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een professionele setting. Iedereen die opzoek is naar een dienst of product begint vrijwel altijd op het internet te zoek naar wat er wordt aangeboden. Als u dus niet te vinden bent op internet door middel van een website dan loopt u mogelijk veel klandizie mis. Tijd om daar wat aan te doen dus!

Wel een website zonder opdrachten?

Hebt u al wel een website maar genereert het nog geen opdracht? Dan zou het kunnen dat uw content niet goed wordt opgepikt door google. Dit klinkt allemaal erg technisch, maar dat valt allemaal reuze mee. U moet het zo voorstellen. Google spreekt een bepaalde taal en uw teksten zijn niet in deze taal geschreven. Wellicht zijn ze inhoudelijk perfect en grammaticaal ook foutloos. Toch zijn er bepaalde schrijfregels, die ervoor zorgen dat google ze beter op pikt.

Aangezien dat dit natuurlijk niet op school wordt aangeleerd zijn er bedrijven, die deze dienst aanbieden. Daar is totaalonlinemarketing.nl zij bieden de zogeheten SEO en SEA teksten aan. Ze kijken naar uw teksten, uw doelgroep en het soort site dat u heeft. Vervolgens gaan ze er mee aan de slag en u zal zien, u zal hoger in de lijst komen te staan als u uw product of dienst probeert te googlen. Bent u nog niet overtuigd geraakt of snapt u niet precies wat deze dienst nou precies inhoudt?

Dit is goed mogelijk het klinkt wellicht ook wel een beetje gek. Veel aanbieders nemen u daarom echt aan hand door dit project heen en werk nauw met u samen, zodat u zich nog wel thuis voelt bij de teksten die op uw website worden geplaatst. U zult zich echter wel moeten instellen op andere teksten, maar inhoudelijk zullen dezelfde boodschap overbrengen. Al met al wordt het een andere tekst, die uw meer omzet zal opleveren. Goede deal, niet waar?